Diensten

HERSTELLING & ONDERHOUD

Bij “Agrismachinery” kan u terecht voor de herstelling van landbouwmachines en tractoren.
Indien dit ter plaatse kan sturen wij zo vlug als mogelijk iemand op pad om het probleem te analyseren en op te lossen.  Onze goede relatie met de fabrikanten en leveranciers zorgen ervoor dat wij snel het defecte onderdeel kunnen vervangen.

Zowel maandelijks als jaarlijks kunnen wij dergelijke machines controleren en onderhoud op uitvoeren waar nodig. Wisselstukken voor landbouwartikelen kunt u ook via “Agrismachinery”  verkrijgen.

Wij denken samen mee met de klant om via mechanische aanpassingen uw bestaande machines zo optimaal mogelijk te maken.

Onze diensten zijn zowel bij de klant zelf of je kan gerust uw machine binnenbrengen in onze werkatelier. De koffie staat al klaar!

 

CONSTRUCTIELASSEN

Wij herstellen gelaste constructies met een ongekende stevigheid.  Ben je op zoek naar een eigen gemaakte staalconstructie volledig naar eigen wens?  Agrismachinery kan deze samen met u verwezenlijken. Startende van een voorontwerp en het overleg met de klant , bouwen wij de constructie naar  uw wens. 

Bel ons gerust op bij problemen of vragen.

 

NIEUW & OCCASSIE

Agrismachinery is in hoofdzaak dealer van Weidemann shovels en verreikers, Lely hooibouw en Deutz-Fahr tractoren. Alsook kunnen wij diverse andere merken U aanbieden die te maken hebben met land&tuinbouw.
Dergelijke merken worden gekenmerkt als kwaliteit en duurzaamheid.
Tweedehands machines vind U terug onder de rubriek "tweedehands".

Wenst u een prijsofferte dan kan u ons steeds mailen of telefonisch contacteren.  Bij de aankoop van uw machine kan u rekenen op een sterk advies.  Onze ervaring delen wij  graag met onze klanten.

Wens u uw bestaande machine te verkopen, dan kan u ook bij ons terecht.
Bent U naar een specifieke machine op zoek? Contacteer ons gerust want de website (rubriek tweedehands) wordt niet contstant bijgewerkt.